dilluns, 5 de març del 2012

Yakisoba

Feia dies que no actualitzava el bloc!! Mira, entre una cosa i l’altra....., tot i que tenia algun plat preparat per penjar. Però avui volia expressar la meva satisfacció de la meva última compra: UN WOK, sí el dissabte vam baixar a Barcelona a fer un vol i com no, va caure un nou estri de cuina, la veritat és que sempre intento contenir-me, però no hi va haver manera.... La meva parella em diu que aviat haurem de marxar de la cuina!
Quan vam tenir el wok a les nostres mans ja sabíem que voliem cuinar i vam anar a la botiga TOKYO-YA (carrer Girona, 119) per a comprar els ingredients que ens faltaven, però no us desespereu els que no teniu a mà aquest tipus de botiga, perquè es pot comprar per internet us deixo enllaç.
I sabeu que vam dinar ahir al migdia??? YAKISOBA!!!!!!!!!!!
Em van quedar boníssims



Ingredients: (2 persones)
1 ceba tendra
2 pastanagues
¼ de col
4 o 5 xampinyons
200 gr. de carn de porc, jo vaig utilitzar secret ibèric
Bonítol sec
Cebollí (si en teniu, jo sempre en tinc de congelat)
 (us poso l’enllaç sobre els productes que es poden comprar per internet, l'únic ingredient que no he trobat és el bonítol sec)

- Tallar les verdures molt finetes, i sofregir al wok amb una mica d’oli la ceba, seguidament la pastanaga, la col  i per últim els xampinyons. Deixar-ho a foc mig durant 10 minuts, si ho voleu al dente podeu deixar-ho menys estona. Salar.

- En una paella a part amb una mica d’oli coure el secret ibèric a talls ben petits. Afegir-ho al wok.

- Amb l’oli que us ha quedat en la paella de fregir la carn i poseu els fideus i els escalfeu fins que es separi tota la pasta. Sal pebrar la carn. Afegir al wok.

- Saltejar tots els ingredients del wok amb la salsa de yakisoba vaig posar-hi 8 cullerades soperes, però jo us recomano que els tasteu i amanir amb la salsa al gust. Coure 3 o 4 minuts més a foc baix.

- En el moment de servir posar cebollí i el bonítol sec.

Bon profit

Posa un wok a la teva cuina!

5 comentaris:

  1. Boníssim nena!! A mi el wok ja no m'hi cap... però hauré de fer lloc com sigui! El Xavi em diu directament que haurem de marxar de casa! jejeje
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Lidia, l'altre dia em vas dir que volies un WOk a la teva vida i veig que ja el tens! Enhorabona pel nou membre de la familia. Ja veuràs com en treuràs profit. De moment aproves amb nota!
    Nani

    ResponElimina
  3. M'han dit que aquesta botiga està molt bé!
    A casa ens passa igual, no hi cabem però de woks en tenim dos, un de gran i un de petit, queda boníssim el menjar.
    Petons.

    ResponElimina
  4. no pot ser!!! no ens abandonis tants dies, jajajajajajajjaja. Quin wok més bo. Molts petonets guapa

    ResponElimina
  5. Sí que tenen una pinta de caure d'esquenes, sí!! jaja Aiii aquestes compres impulsives... a vegades acaben sent les millors!! Jo també tinc un wok i la veritat és que és súper pràctic, però no l'utilitzo gaire per a receptes orientals... M'apunto la teva, de moment! :D jeje

    Un petonet guapíssima! :D

    ResponElimina