dilluns, 14 de maig de 2012

Entrepà americà


Amb aquest recepta participo a la recepta del 15, on ens proposaven entrepans, i a la recepta viatgera del blocTaller de cuina que ja celebren el seu tercer aniversari i ens proposaven fer un plat que ens recordi a un lloc.

Quan fa dos estius vam visitar la Costa Oest dels Estats Units em va sorprendre la varietat d’entrepans que podies demanar a qualsevol cafè o brunch. Podies triar entre diversos pans i ingredients. La veritat és que va ser un viatge fantàstic i ple de contrastos. Per això, amb aquest entrepà em trasllado a un petit cafè que recordo perfectament a Los Angeles.



Ingredients:
Pa de motlle
1 ou
Rúcula
Bacó
Alvocat
Salsa pesto



- Triar un pa de motlle que sigui de llesques grans o bé podeu anar a la fleca i que us el tallin amb tota la llargada del pa. Es pot torrar, jo l'he posat una mica a la planxa.

- Untar el pa de motlle amb salsa pesto. A banda, fer l’ou en una planxa i amb molt de compte tombar-lo, de manera que se’ns cogui el rovell també, aquest pas heu de vigilar molt perquè no es rebenti. A la mateixa planxa coure el bacó.

- Posar l’ou i el bacó a sobre el pa. Tallar l’alvocat a làmines molt fines, seguidament afegir la rúcula pel damunt.



Aquí teniu un entrepà d’allò més bo i sa.

11 comentaris:

  1. digues que sí, m'encanta compartir repte amb els nois del Taller de Cuina!! :D
    Què bo aquest entrepà, a l'octubre vaig als EEUU a veure si en menjo de tant xulos! ;)
    Moltes gràcies per participar!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  2. Els americans són els reis dels entrepans, oi? Quina sort haver viatjat als EUA, jo en tinc moltes ganes.
    Ous i bacon, americà 100% ;)

    ResponElimina
  3. Ha d'estar boníssim aquest entrepà!! i nosaltres encantats de compartir repte amb la Sandra i el Xavi!!!
    Gràcies per participar!
    Petonets

    ResponElimina
  4. Amb aquest entrepà et passa la gana per una bona estona i ha de ser boníssim.
    Ara fa temps que no menjo bacon.
    Petons.

    ResponElimina
  5. molt bé! tu has matat dos ocells d'un tret! jajajajajaja. Una molt bona proposta pels dos reptes. Molts petonets guapa

    ResponElimina
  6. Lídia, ets un crack. Els dos reptes en un, sí senyora!
    Nani

    ResponElimina
  7. Quin entrepà més bo! M'encanten els entrepans que porten alvocat, siguin amb el que siguin!
    Una proposta sensacional.
    Moltíssimes gràcies per participar!
    Petonets!

    ResponElimina
  8. Jo que tambè sòc fan de USA i els seus sandwitchos, com diuen ells, però vaja que son bocatas, reconec el teu entrepà. Te una pinta estupenda!!!!! i els ingredients de primera!

    ResponElimina
  9. Lo del aguacate con el bacon me parece una combinación estupenda. Qué rico. Te copio la receta.

    ResponElimina
  10. Si, si, Lídia. Jo associo EEUU amb els sandwitxs. En un costa a costa que vam fer fa anys vam menjar-ne de diferents cada dia per dinar i sopàvem calent. Fa 2 anys hi vam tornar amb els nens i en vam provar de boníssims altre cop. Aquesta opció em sembla d'allò més americana i fantàstica. Petonets.

    ResponElimina