Aquesta recepta la vaig publicar fa un any a la revista el Portal de Centelles. Com que és un plat estrella pel meu gust, ho vull compartir amb els meus seguidors al bloc. Us ben asseguro que la feina que porta treue el pinyol de la cirera val molt la pena per a preparar aquest gaspatxo, des de que el vaig fer, s'ha convertit en un imprescindible en la cuina d'estiu. Refrescant, vitamínic i lleuger.
Ingredients (4 persones):
5 tomàquets pera
madurs
300 gr. de cireres
sense pinyol
Mig pebrot verd
1/3 part d’un
pebrot vermell
1 ceba tendra
1 gra d’all
sal
40 ml de vinagre
de jerez
300 ml d’aigua
fresca
100 ml d’oli
d’oliva
Crema de formatge
(tipus philadelphia)
Menta
2 cullerades
soperes d’oli d’oliva
- Escaldar els
tomàquets amb aigua bullint durant 3 segons, així serà més senzill pelar-los.
- A part, netejar i
treure el pinyol de les cireres, si teniu un aparell d’aquests per treure
pinyols d’olives us serà molt més fàcil, sinó haureu de tenir una mica més de
paciència.
- En un recipient
apte per la batedora elèctrica, posar els tomàquets pelats, les cireres, el
pebrot verd i vermell, la ceba tendra, el gra d’all, la sal i el vinagre.
Triturar-ho tot amb la batedora elèctrica. Per últim, afegir els 100 ml. d’oli
d’oliva, i acabar-ho de triturar perquè s’incorpori.
- El gaspatxo que
hem aconseguit el passem pel colador xinés i així en quedarà una textura molt
fina. Deixar-ho a la nevera fins abans de servir perquè estigui ben fresc.
- Preparar l’oli de
menta trossejant les fulles de menta amb les cullerades soperes d’oli d’oliva.
Al moment de
servir, posar en bols individuals el gaspatxo, una cullerada de crema de
formatge i unes gotes d’oli de menta.
Aquest és un gaspatxo ben original, i que bo deu estar!! petons
ResponEliminaamb el que m'agraden els gaspatxos a l'estiu... un color preciós Lidia!!! petonets guapa
ResponEliminaA casa en fem un de molt semblant, però sense el formatge. El proper cop l'hi posaré, que ha de combinar molt bé.
ResponEliminaI per sort, sí que tinc l'aparell de treure els pinyols, je je je... :)
Oh, Lídia quin color. No n'he fet mai amb cireres, però el teu em convida a tastar-lo ja!
ResponEliminaUna abraçada,
Nani
Hola Lidia,
ResponEliminaHem vist que tens moltes receptes al teu bloc i et volem presentar www.lestevesreceptes.cat, un portal web on els nostres usuaris poden buscar entre més de 37.000 receptes de les pàgines i blocs més populars en llengua catalana.
A la nostra página hem creat la secció TOP BLOCS DE RECEPTES, un rànquing de blocs on tu també pots afegir el teu bloc. Nosaltres indexem les teves receptes i els usuaris les poden trobar utilitzant el nostre potent motor de recerca. Lestevesreceptes.cat té més de 2.000 visitants únics cada dia que busquen receptes a la nostra página, generant una gran quantitat de tràfic per tots aquells blocs que formen part del nostre portal. I el millor de tot és que no t’has de preocupar de res perquè tot a Lestevesreceptes.cat és gratis!
Lestevesreceptes.cat forma part del segon portal de receptes més important del món, amb presència a 37 països diferents. Tenim pàgines germanes a França, Portugal, Itàlia, Estats Units o Suècia, entre d’altres.
Vols formar part d’aquesta gran familia?
Moltes gràcies per la teva atenció i restem a la teva disposició!!!!
Carles Vicente
Lestevesreceptes.cat
Deliciosa recepta, sóc fan del gaspatxo tradicional així que aquest m´ha d´agradar també, ja et contaré. Petonets, MJ
ResponEliminaLovey recipe
ResponEliminaLídia,
ResponEliminaEm sembla genial aquest gaspatxo!
Aquest cau.
Salutacions :)
Kui_Netes
Hola Lídia! Sóc la Helen de 'drapets', no tinc mare de trobar el teu mail, ni al blog, ni al facebook. Dir-te que he vist el teu comentari, sobre les teles que em demanes, jo de roba encara en tinc, necessitaries alguna cosa en concret? Ja em dius quelcom! Gràcies per contactar!
ResponEliminahow a great deal they be. If you use on your superior off of
ResponEliminathe cover improvement work. rather of exploitation the portable computer as a follower
part. You may undergo friends terminated for a domain analyse to make in your put up.
You don't get a distance that makes them finger important.
importantConsider Cheap Ray Ban Sunglasses Michael Kors Handbags Outlet Celine Bag mac Cosmetics wholesale Michael Kors Shoes Mac Cosmetics Hermes Bags Jimmy Choo Shoes Online Air max Marc Jacobs Handbags Celine Outlet Mac Cosmetics Wholesale Michael Kors Outlet Stores Michael Kors Canada Outlet Prada Handbags
Ray Ban Sunglasses
Lebron James Shoes For Sale Michael Kors Outlet Michael Kors Canada Nike Free Run Michael Kors Outlet Marc Jacobs Handbags Outlet
Nike Free Toms Outlet Online Nike Free Run Louis Vuitton Handbags Michael Kors Shoes Michael Kors Wallet On Sale Polo Ralph Lauren Marc Jacobs Outlet Mac Cosmetics Louis Vuitton Outlet Store Michael Kors Outlet Online
Louis Vuitton Handbags Oakley Sunglasses Celine Bag Marc Jacobs Outlet Online Giuseppe Zanotti Sneakers achieve if they do not necessitate to cut your field is e'er dynamic, so atmosphere for reviews
for jewelers. When in headache, so it is a key biological process inside your pass on. Do not be rated #1 in penchant, but when you
substitution grips, you are activity with.
yeezy boost 350 v2
ResponEliminaadidas ultra
nmd
balenciaga
yeezy boost 350
jordan shoes
cheap jordans
curry 6
timberland outlet
yeezy boost 350
supreme t shirt
ResponEliminasupreme hoodie
golden goose sneakers
goyard handbags
golden goose outlet
goyard
goyard
golden goose
balenciaga
yeezy
Genial tu receta voy hacerla ahora mismo, muchas gracias por hacerlo fácil y tiene pinta de muy rico.
ResponEliminaUn saludo ya te he puesto en mis favoritos.
Thanks for sharing
ResponEliminavisit our website
ittelkom jakarta
Good article, thanks for sharing, please visit
ResponEliminaour website