M’hauria de fer vergonya penjar la recepta que vaig preparar per Memòries d’una
Cuinera d'abril, però la tenia apunt fa molts i molts dies, no acabava
de trobar el moment. Porto un temps molt enfeinada i embolicada amb altres
coses, però això ja no pot seguir així. De moment us penjo aquesta recepta amb
una versió de crep que per mi és la més bona del món mundial.
Ingredients:
Per la massa dels creps:
2 ous a temperatura ambient
350 ml de llet temperatura ambient
125 gr. de farina
65 gr. de mantega
mitja culleradeta de sucre i mitja de sal
65 gr. de mantega
mitja culleradeta de sucre i mitja de sal
Pel farcit:

Pebrot vermell
Albergínia
Ceba
Formatge de cabra
Sucre morè
Ceba cruixent
- Farem l’escalivada amb el pebrot, l’albergínia i la ceba. Coure al forn
durant 30-45 minuts fins que la verdura estigui ben tova.
- Mentrestant, prepararem la massa de creps, fondre la mantega en un cassó, a foc lent fins que agafi color torrat. Refredar. Batre la resta dels ingredients menys la mantega, afegir-la i batre de nou. Deixar reposar durant
mitja hora com a mínim perquè no ens resulti indigesta.
- Netejarem la verdura i tallarem el pebrot i l’albergínia a tires. La ceba
la tallarem ben petita la posarem en una paella amb una mica d’oli i afegirem
un parell de cullerades de sucre morè, i la courem fins que ens quedi caramel·litzada.
- Courem els creps amb una paella ben calenta i posant una mica de mantega.
- Farcirem el crep amb l’escalivada, la ceba, el formatge de cabra tallat i
ceba cruixent.
Servir al moment.
De vergonya cap!!! Tots anem molt "liats" i anem al nostre ritme. I una recepta com aquesta l'havies de compartir.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Millor tard que mai! No podies deixar de compartir aquesta recepta ;-)
ResponEliminaOle, ja era hora!!! T'hem trobat a faltar :)
ResponEliminaUnes creps sensacionals, amb un farcit molt del meu gust!
crec que la faré avui per sopar!!! ja et diré que tal ;)
ResponEliminaOhh amb aquest ingredients te que quedar deliciòs. Ho provaré segur. Petons
ResponEliminaCap Vergonya Lidia!! QUe vagis enfeinada és molt bona senyal!! M'encanta el farcit!!
ResponEliminaPetonets guapa. MAR, de EQNME
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaEt puc assegurar que no trigaré gens ni mica a provar aquesta recepta. Bon profit!
ResponEliminaLídiaaaaaa! Ja m'imaginava que anaves enfeinada. Tant de temps sense publicar i tornes amb unes creps super bones. No tardis tant...
ResponEliminaUn petó,
Nani