
dilluns, 16 de maig del 2011
Pastís de cranc amb textures d'ou
Aquest pastís no és una recepta meva, me'l va ensenyar una bona amiga, l'Anna, com que a la nostra colla ens encanta i insistim perquè sempre el faci, amb el seu permís, us penjo la recepta, perquè en gaudiu....
És una bona solució si teniu convidats!
Ingredients:
4 ous
cranc (150 grams)
tomàquets sucar pa
pa de motlle sense crosta
maionesa
- Poseu un cassó amb aigua i incorporar-hi dos dels ous, per fer-los durs. (10 minuts)
- Mentrestant, bateu els altres dos ous, afegir-hi sal, i en una paella amb unes gotes d'oli, feu ous remenats. Deixar refredar.
- En una font col·loqueu dos troços de pa de motlle de costat i el suqueu amb tomàquet i poseu-hi un rajolí d'oli. Al damunt afegir-hi els ous remenats ben repartits, sucar dos pa de motlle amb tomàquet i posar-ho al damunt de l'ou (què el tomàquet toqui l'ou), és a dir cap per avall.
- El cranc queda millor a troçets (ajudeu-vos amb les mans per esmicolar-ho, jo ja el vaig comprar així), barrejar aquest cranc amb maionesa. Posar a sobre la capa del pa de motlle.
- Pelar els ous durs i rallar-los i posar-los al damunt de l´'ultima capa de pa de motlle, que l'ou dur ratllat ja és la part superior.
- Deixar refredar a la nevera i servir ben fresquet
Bon profit!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
ostres! aquest pastís és ideal per anar de picnic!!!! ;P petonets guapa
ResponEliminaUna recepta perfecte pels dies que venen!
ResponEliminaPetonets.
Molt refrescant, m'agraden aquests tipus de pastissos!
ResponEliminaPetonets
Sandra
daangraanjk739s
ResponEliminagolden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet
golden goose outlet