dijous, 26 de maig de 2011

Verduretes amb cous-cous i cigrons al curry

M'agrada molt el llegum, ja fa uns dies us vaig penjar una recepta amb llenties i avui ho faig amb cigrons. És una bona combinació per a fer quan tingueu unes quantes verdures a la nevera, ja que jo sempre hi afegeixo el què tinc en aquell moment.








Ingredients: (2px)


1 ceba
1 pastanaga
mig carbassó
troçets de bròquil
4 o 5 xampinyons
150 gr. cigrons cuits
80 gr. de cous-cous
100 ml. aigua o brou de verdures
curry al gust


- Tallar a troçets la ceba i la pastanaga.
- En una paella amb un raig d'oli d'oliva afegir la ceba, i seguidament la pastanga i el bròquil, és a dir les verdures més dures, que necessiten més temps de cocció, mentrestant (vigilant que no es cremi) tallar el carbassó i els xampinyons i afegir-ho a la barreja, deixar-ho coure uns 5-10 minuts més, fins que la verdureta estigui al dente. Afegir l'espècie al curry al gust.
- Afegir el cous- cous remanar-ho i llavors posar-hi l'aigua o brou millor que estigui calent, tapar la paella amb una tapa i deixar que el cous-cous es cogui (3-4 minuts) si veieu que queda cru afegiu una mica més d'aigua.
- Per últim afegir els cigrons cuits i coure-ho durant 2 minuts més


El plat va triumfar!

6 comentaris: