Tres ingredients, tres textures, és una explosió de sabors!
Ingredients:
manat d'espàrrecs verds
salmó fumat
alvocat
unes gotes de llimona, oli, sal i pebre.
- Posar els espàrrecs uns 4 minuts al microones perquè s'estovin, no poseu potènica màxima!! (jo vaig posar més o menys a la meitat del seu màxim)
- Mentrestant, tallar l'alvocat a dauets i amanir-lo amb unes gotes de llimona, oli i pebre. (deixar l'ós si l'heu de reservar una estona perquè no es torni negre)
- Un cop tendres els espàrrecs acabar-los de coure a la planxa fins que agafin un punt de duradet i s'acabin de coure. Un cop cuits deixar-los refredar uns minuts.
- Muntar els farcellets col·locant el salmó fumat a sota, els espàrrecs (posar-hi sal pel damunt) i a sobre l'alvocat)
És un plat molt fàcil i ben diferent.
mmmmm.... boníssim!! us animo a que el proveu!
Salut
un entrant boníssim!!!! però el meu sense alvocat, please!!!! petonets guapa i bon cap de setmana
ResponEliminaFa molt de temps que no menjo salmó fumat, m'agraden tots els ingredients. Prenc nota!
ResponEliminaPetonets.
Quin aperitiu més bo, fàcil i original! Perfecte per quan tens convidats!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Quina pinta Lídia!! un dia et passaré una recepta que tinc jo de farcellets de salmó i alvocat...;) petons!
ResponEliminaair jordan
ResponEliminabape clothing
jordan shoes
calvin klein underwear
jordan shoes
adidas yeezy
golden goose
golden goose sneakers
supreme clothing
hermes online
moncler
ResponEliminanike off white
yeezy
air jordan
yeezy shoes
yeezy boost 350 v2
supreme
cheap jordans
bape hoodie
jordan shoes
moncler
ResponEliminagolden goose sneakers
retro jordans
jordan 12
cheap jordans
steph curry shoes
off white
a bathing ape
golden goose sneakers
supreme t shirt